Locatia - Bansko, Bulgaria

Partiile - 75 km, 80 de tunuri de zapada

Bansko este statiunea de SKI si SNOWBOARD nr. 1 din Bulgaria si Europa de Est.

Bansko s-a dezvoltat intens in ultimii ani construindu-se numeroase hotel-uri de catre dezvoltatori britanici si nu numai, respectandu-se stilul local, rezultatul fiind foarte multe hoteluri NOI si de calitate, cu foarte mult bun gust, cat si cu dotari moderne – piscina, spa, etc. Orasul are un centru vechi cu case foarte vechi in stil traditional bulgaresc, foarte multe fiind in prezent restaurante traditionale bulgaresti (”Mehana”)

Sunt 75 km de partii incepand de la 2600m altitudine in jos. (Prin comparatie Poiana Brasov are 18 km de partii incepand de la 1800m in jos!!!).

      Poze de la Total Winter Week din anii trecuti:

Schiorii avansati au un numar mai mic – doar 2 - partii “negre”, fiind in schimb foarte multe partii “rosii”-medii, cat si  suficiente pentru incepatori.
Skiul si snowboard-ul “off-piste” este dezvoltat.
Bansko este de asemenea gazda unei etape de Cupa Mondiala la ski.

In Bansko este un snowboard park cu 3-5 obstacole pentru trick-uri. Acesta este construit de obicei in Ianuarie.

Alte activitati in Bansko

Pe langa zona istorica care este plina cu foarte multe restaurante traditionale, bar-uri, etc., exista un patinoar (pe str. Pirin cum se coboara, pe stanga), bowling, casino (in partea sudica – la intersectia str. Car Simeon cu Patriarh Evtimi cat si posibilitatea de a vizita manastirea istorica Rila (la aprox 30km).

Ski Snowboard in Bansko

 

You are here: Locatia+Pârtii
Total International Travel - Travel by Day, Party by night.